Спортивному майданчику – нове життя! Брав участь

Доданий
18.06.2018
Номер
6
Комунальне господарство

Оновлення існуючого спортивного майданчика (розмір існуючого 12 м х 24м) для залучення молодого покоління до здорового способу життя. Для досягнення визначеної мети пропонується створення сучасного і актуального спортивно-ігрового комплексу для залучення дітей різної вікової категорії, а також дорослих до фізичної активності, спортивного розвитку і рухливого дозвілля.

Автор проєкту
Майя
Майя Бондаренко
Бюджет
500 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
проспект Героїв Дніпра, Горішні Плавні

Опис

тип проекту

великий

тип проекту

великий

Місце реалізації проекту

проспект Героїв Дніпра будинки 66,68,64 та будинок по вул. Добровольського,67

Проблема

Проект спрямований на вирішення проблеми зайнятості наших дітей, формування свідомості здорового способу життя дітей, підлітків та дорослих мікрорайону. Використовувати можливості спортивного майданчика матимуть змогу не тільки діти та дорослі будинків № 64, 66, 68 по проспекту Героїв Дніпра та будинку по вул. Добровольського, 67, але й дітвора сусідніх дворів.
На занедбанему спортивному майданчику по пр. Героїв Дніпра зроблене невелике поле для гри у футбол, яке користується неабияким попитом у місцевих дітей та дорослих, що
підтверджує необхідність встановлення у цьому районі сучасного та безпечного спортивного майданчика. Створення майданчика дасть можливість дітям різносторонньо розвиватись, займатись улюбленими видами спорту, вести здоровий спосіб життя, на очах у батьків.

Мета проекту

Популярізація здорового способу життя серед дітей та дорослих різного віку, шляхом участі населення у спортивних та оздоровчих заходах. Встановлення спортивного майданчику та тренажерів сприятиме залученню молоді до активного відпочинку та виховання здорової нації.

Пропоноване рішення

Задля досягнення визначеної мети на занедбаній території біля будинків по пр.. Героїв Дніпра №№64,66, 68,62 пропонується створення сучасного і актуального спортивно-ігрового комплексу для залучення дітей різної вікової категорії ,а також дорослих до фізичної активності. Пропонується огородити існуюче футбольне поле з усіх сторін сіткою для забору висотою 2,0 м. Сторони площадки, укрiплюються бордюрами. Встановити сучасний спортивний майданчик, лавки для відпочинку та спілкування, а також сміттєві корзини для забезпечення чистоти та порядку. Встановити освітлення спортивного майданчика. Цей проект має комплексно вплинути на мешканців масиву. Покращити самопочуття та мотивувати до занять спортом. Також він відволіче молодь від соціально-небезпечної діяльності та сприятиме поліпшенню контакту між сусідами. Улаштування резинового покриття.

Для кого цей проект

Проект розрахований на всіх мешканців мікрорайону та гостей міста: від дітей та дорослих, до пенсіонерів, осіб з інвалідністю та маломобільні групи населення.

План заходів з реалізації проекту

1. Отримання містобудівних умов на проведення робіт з оновлення спортивного майданчика.
2. Виготовлення ПКД (проектно-кошторисної документації).
3.Проведення експертизи кошторисної частини робочого проекту, отримання експертного звіту.
4. Придбання матеріалів, інвентарю для обладнання спортивного майданчика.
5. Демонтаж старої площадки та її обладнання.
6. Виконання робіт з настилу нового покриття спортивного майданчику, монтаж його огорожі, встановлення обладнання та інвентарю спортмайданчика.

Ключові показники оцінки проекту

- спонукання молоді та дорослих до занять спортом;
- розвиток інфраструктури 15-го мікрорайону;
- розвиток та популяризація спорту та здорового способу життя, виховання здорової нації.

Приклади схожих рішень

Спортивний майданчик біля ЗОШ № 4 м. Горішні Плавні

Фотографії

Відповідальні підрозділи

ДЕПАРТАМЕНТ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ГОРІШНЬОПЛАВНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ