Памп-трек Брав участь

Доданий
15.06.2020
Номер
7
Спорт

Памп трек - одна з найпопулярніших вело-дисциплін у всьому світі, доступна абсолютно кожному, незважаючи на вік та навички катання на велосипеді. Невеликий памп-трек приносить велику користь і задоволення, як новачкам або дітям, так і професіоналам. Памп-трек є невід'ємним атрибутом сучасного міста з розвинутою велоінфраструктурою.

Автор проєкту
Бюджет
500 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Миру, 22, Горішні Плавні (Комсомольськ)

Опис

Місце реалізації проекту

Майданчик розміром 10*20 метрів біля бібліотеки або будинку культури, або інше обране місце.

Проблема

Зараз ми наблюдаємо повсемісну популяризацію активних видів спорту - скейтбордінг, різні велосипедні види, трюкові самокати. В нашому місті замало одного скейт-майданчика. Адже бажаючих на ньому кататися дуже багато. Подібні памп-треки є вже в багатьох містах України ідля нашого міста це буде додатковим плюсом у розвитку вело-інфраструктури.

Мета проекту

Пропаганда велоспорту,розвиток велоінфраструктури,оздоровлення молоді і забезпечення спеціалізованим місцем для катання

Пропоноване рішення

Пропоную купити збірний памп трек, який встановити в одному з пропонованих місць або любому іншому, яке знайдеться для нього. Так як для памп трека достатнбо місця 10*20м - то його можна розмісти десь біля Будинку культури або біля дитячої бібліотеки. При розташуванні біля бібліотеки можливі спільні акції спорт+бібліотека. Також в бібліотеці є туалет і при його відвідуванні можливо проявитись зацікавленність самими цим закладом. Також у цьому місці є бар, спортклуб, які можуть бути спонсорами при проведенні змагань. Також ця територія вже освітлена, є дерева, урни.

Для кого цей проект

Памп-трек пригодний для користування мешканцями міста від 3 років - діти можуть кататися на триколісних самокатах або велобігах, більш дорослі можуть кататися на скейтах, роліках, велосипедах, також цим треком можуть користуватися і дорослі.

Заходи для реалізації проекту

Для реалізації проєкту треба обрати місце розташування і обрати фірму виробника, яка його запроєктує, привезе та збере на вказаному майданчику. Фірма, яка надала цінову прозицію - https://rightpark.com.ua/

Ключові показники оцінки проекту

Цим проєктом пропонується розвантажити існуючий скейт-парк, заохочити молодь до активного проведення часу. Також можлива організація спільних з бібліотекою заходів.

Фотографії