«Молодіжний подих старому району» Реалізований

Доданий
29.06.2020
Номер
17
Публічний, громадський простір

Прибудинкова територія по вул. Молодіжній, 1 потребує облаштування так як в нашому дворі взагалі відсутні будь які комплекси для проведення дозвілля для дітей, людей похилого віку та молоді. Територія нашого двору є досить великою, тому після її облаштування нею зможуть користуватися мешканці сусідніх будинків а саме: вул.Молодіжна, 5, вул.Молодіжна, 7, вул.Строни, 12.

Автор проєкту
Бюджет
250 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Молодіжна, 1, Горішньоплавнівська міська рада, Горішні Плавні (Комсомольськ)

Опис

Місце реалізації проекту

вулиця Молодіжна, 1

Проблема

Прибудинкова територія по вул.. Молодіжній, 1 потребує облаштування так як в нашому дворі взагалі відсутні будь які комплекси для проведення дозвілля для дітей, людей похилого віку та молоді. Територія нашого двору є досить великою, тому після її облаштування нею зможуть користуватися мешканці сусідніх будинків а саме: вул.Молодіжна, 5, вул.Молодіжна, 7, вул.Строни,12
Облаштування нашого двору лавочками на яких зможуть перепочити люди похилого віку, ігровим майданчиком на якому зможуть побавитися дітки, елементами для занять спортом для підлітків та молоді принесе лише користь для нашого двору та дворів які є сусідніми. А освітлена алея якою будуть проходити через наш двір мешканці інших будинків які щодня йдуть через наш двір на роботу, ведуть діток до дитячих садочків була б дуже зручною та доречною. Ця ділянка є найкоротшим шляхом між прилеглими будинками через яку проходить дуже велика кількість мешканців. Озеленення цієї території є важливим фактором реалізації даного проекту.

Мета проекту

Створення комфортних та безпечних умов для дозвілля та розвитку дітей молодшого, дошкільного та шкільного віку, умов для відпочинку їхніх батьків та людей похилого віку. Зміцнення сімейних цінностей. Фізичний та психологічний розвиток підростаючого покоління. Впровадження здорового засобу життя.

Пропоноване рішення

- облаштування зручної пішохідної доріжки;
- висадження дерев та кущів вздовж доріжки;
- встановлення лавочок зі спинками на прибудинковій території;
- облаштування дитячого майданчика, майданчика з спортивними елементами.

Для кого цей проект

Проект для мешканців будинку по вул. Молодіжній, 1 та сусідніх будинків а саме: вул.Молодіжна, 5, вул.Молодіжна, 7, вул.Строни,12 та пішоходів які щодня користуються територієї.

Заходи для реалізації проекту

Згідно запланованого кошторису придбати та встановити елементи та конструкції спортивного і дитячого майданчиків. Придбання та встановлення елементів благоустрою здійснити виключно у підприємств, які мають дозволи та ліцензії на виготовлення продукції згідно діючого законодавства, передбачають безпечне використання елементів та гарантують якість продукції.
Виконати благоустрій прилеглої території.

Ключові показники оцінки проекту

Реалізація проекту сприятиме підвищенню рівня фізичної та загальної культури населення, а також вирішить проблему незайнятості дітей, підлітків та молоді.