«Територія згуртування» Облаштування зони відпочинку біля сільського Брав участь

Доданий
02.04.2020
Номер
1
Публічний, громадський простір

Облаштування прилеглої території Келебердянського сільського клубу з метою створення єдиного комфортного простору відпочинку та дозвілля.
Проектом передбачено оновити покриття майданчика, та ганку сільського клубу. Оновити міні-клумби біля сільського клубу. Встановити антивандальні урни та лавки по периметру майданчика. Встановити стаціонарний пандус на вході до клубу.

Автор проєкту
Бюджет
500 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Кременчуцький район, Келеберда

Опис

Місце реалізації проекту

Прилегла територія біля Келебердянського сільського клубу, пров.Торговий,1, с.Келеберда, Кременчуцький р-н, Полтавська обл.

Проблема

Покращення покриття майданчика перед клубом та створення європейського рівня місця відпочинку для мешканців та гостей села. Реалізація даного проекту забезпечить створення належних умов для артистів, що виступають в теплу пору року на майданчику перед сільським клубом під час проведення святкових заходів та народних гулянь.
На даний час дорожнє покриття майданчика майже повністю зруйноване, Діти дошкільного та шкільного віку позбавлені місця катання на скейтбордах, самокатах, роликах та іншому дитячому транспорті, а тому каються на автошляху, що несе загрозу життю та здоров’ю дітей, а також іншим учасникам дорожнього руху.
Проектом передбачено оновити покриття майданчика, та ганку сільського клубу. Оновити міні-клумби біля сільського клубу, висадити багаторічні культури та привести їх в більш сучасний вигляд. Встановити антивандальні урни та лавки по периметру майданчика.
Встановити стаціонарний пандус для людей з обмеженими можливостями.

Мета проекту

Сприяння згуртуванню мешканців села, шляхом облаштування та благоустрою зони масового відпочинку с.Келеберди. Створення єдиного естетичного простору прибудинкової території сільського клубу.

Пропоноване рішення

Оновити покриття майданчика а також ганку сільського клубу, встановлення пандусу на вході до приміщення сільського клубу, облаштування клумб, встановлення лавок та урн для сміття.

Для кого цей проект

Всі мешканці та гості села

Заходи для реалізації проекту

- Демонтаж старого асфальтного покриття;
- -Демонтаж старого цементно-бетонного покриття ганку клубу;
- Прокладання тротуарної плитки на майданчику перед сільським клубом та на ганку (в т.ч. на сходи).
- Демонтаж залишків старого пандусу;
- Встановлення стаціонарного пандусу;
- Улаштування отмостки по периметру клубу;
- Облаштування клумб
- Встановлення урн;
- Встановлення лавок.

Ключові показники оцінки проекту

Забезпечення безпечної комфортної зони відпочинку європейського рівня для мешканців та гостей села

Фотографії