Шкільне телебачення в місті Горішні Плавні Брав участь

Доданий
13.10.2017
Номер
3
Освіта

Шкільне телебачення - це прямі трансляції різних шкільних заходів, відверті та цікаві інтерв‘ю, новини тижня, інфографіка та багато іншого. Студія шкільного ТБ допоможе розвинути критичне мислення і підвищити громадську активність, дозволить дітям відчути на собі ролі телеведучого, журналіста, редактора, оператора...
Це справжній великий крок до інформаційного майбутнього!

Автор проєкту
Бюджет
199 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Молодіжна, 25, Горішні Плавні (Комсомольськ)

Опис

Проблема

У нашому місті спостерігається низька соціальна активність дітей шкільного віку, жителя міста, у цілому, погано обізнані про проблеми і події в освітній галузі міста.

Співавтори

Рада Школярів "Сильніші Разом" ЗОШ І-ІІІ ступенів №2

Короткий опис проекту

Шкільне телебачення - це прямі трансляції різних шкільних заходів, відверті та цікаві інтерв‘ю, новини тижня, інфографіка та багато іншого. Студія шкільного ТБ допоможе розвинути критичне мислення і підвищити громадську активність, дозволить дітям відчути на собі ролі телеведучого, журналіста, редактора, оператора... Це справжній великий крок до інформаційного майбутнього!

Мета проекту

Збільшити інтерес дітей до актуальних подій і проблем всередині шкіл міста, диверсифікувати інформаційний простір міста в питаннях освіти та підняти громадську активність школярів.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обгрунтування

Через те, що ця школа бере участь у Всеукраїнському експерименті МОН з Медіаосвіти, а також має достатню технічну і високу інтелектуальну базу, вирішенням проблеми може стати студія шкільного телебачення саме на базі Загальноосвітньої школи №2.

Для кого цей проект

Для дітей 6-18 років, а також їхніх батьків та родичів. Себто, аудиторія проекту від 6 до 99 років.

План заходів з реалізації проекту

1. Ремонт приміщення 40 м2 на базі ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 м.Горішні Плавні (до 2 місяців). 2. Закупка обладнання (до 1 місяця). 3. Наладка обладнання (до 2 тижнів). 4. Чорнові варіанти відеопродукції (до 2 тижнів). 5. Вихід в ефір (через максимум 3 місяці від початку реалізації проекту, себто ремонту приміщення).

Ключові показники оцінки результату проекту

Збільшення громадської активності учнів, підвищення морального рівня, а також, кількість переглядів на платформі YouTube та відношення кількості лайків до кількості дизлайків.

Орієнтована загальна вартість проекту

199 000 гривень (сто дев'яносто дев'ять тисяч гривень нуль копійок)

Очікуваний термін реалізації проекту

До 3-х місяців

Відповідальні підрозділи

ВІДДІЛ ОСВІТИ ГОРІШНЬОПЛАВНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ