Спортмайданчик Workout та реконструкція дитячого майданчика Брав участь

Доданий
08.10.2017
Номер
2
Спорт

Цей проект передбачає установку сучасного спортивного комплексу Workout під відкритим небом та реконструкція існуючого дитячого майданчака, що розташована на території двору Першопрохідців, 3.

Автор проєкту
Максим
Максим Кисилюк
Бюджет
175 630 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
Первопроходцев улица, 3, Горішньоплавнівська міська рада, Горішні Плавні

Опис

Проблема

Майбутнє кожної нації завжди залежить від підростаючого покоління, тому забезпечення здоров’я, насамперед дітей та молоді, безумовно є основним завданням сучасного суспільства. На території двору та ближніх дворах відсутні спортивні комплекси на вуличних майданчиках, що не спияє фізичному розвитку дітей та молоді. Даний проект дозволить мешканцям житлового масиву займатися спортом, зміцнювати своє здоров’я на свіжому повітрі та популяризувати новий напрямок виду спорту в нашому місті.

Короткий опис проекту

Цей проект передбачає установку сучасного спортивного комплексу Workout під відкритим небом та реконструкція існуючого дитячого майданчака, що розташована на території двору Першопрохідців, 3.

Мета проекту

Облаштування спортивного комплексу Workout для популяризації здорового способу життя, залучення якомога більшої кількості дітей, молоді та дорослих мешканців житлового району до занять спортом. Реконструкція дитячого майданчика який потребує ремонту та встановлення нових ігрових елементів.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обгрунтування

Вирішення проблеми допоможе встановлення нового спортивного комплексу Workout в місті. Маючи сучасний спортивний комплекс жителі району матимуть можливість покращити спортивний розвиток дітей, молоді та людей середнього віку, можливість вдосконалюватися професійним спортсменам, сприяє веденню здорового образу життя, а також позволить жителям району активно відпочивати разом з дітьми.

Для кого цей проект

Діти дошкільного та шкільного віку, молодь, люди середнього віку, та всі бажаючі мешканці міста.

План заходів з реалізації проекту

. Узгодження місце розташування і генплану з ЖКГ №4 та службою архітектури міста. 2. Придбання спортивного комплексу та дитячих ігрових елементів. 3. Установка обладнання.

Ключові показники оцінки результату проекту

Збільшення кількості людей , що зможуть займатися спортом на свіжому повітрі в будь яку пору року. Пропаганда здорового способу життя. Забудова території що не використовується.

Орієнтована загальна вартість проекту

175 630 тис. грн.

Очікуваний термін реалізації проекту

Другий квартал 2018 року

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Відсутні.

Відповідальні підрозділи

ДЕПАРТАМЕНТ ЖИТЛОВО-КОМУНАЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА ГОРІШНЬОПЛАВНІВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ